
Μέλι πεύκου
Ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά παραγωγής μελιού στην Ελλάδα, είναι το πευκόμελο. Με υψηλά ιχνοστοιχεία και μεγάλο αριθμό θρεπτικών ουσιών που το κατατάσει ως το πιο αγαπητό στην Ελληνική οικογένεια. Το πευκόμελο είναι ένα από τα πρώτα σε παραγωγή μέλι στην Ελλάδα με ποσοστό μεγαλύτερο του 70%. Στα πευκοδάση της Χαλκιδικής και της θάσου παράγεται το πευκόμελο ΜΕΛΟΤΕΧΝΗ την άνοιξη και το φθινόπωρο κάθε έτους.

Μέλι δάσους
Η φυσική αρμονία του δάσους της Πιερίας ελκύει τους πιο παραγωγικούς εργάτες μέλισσας, παράγοντας ένα εξαιρετικό νέκταρ μεγάλης ποικηλίας αγριοβότανων, αγριολούλουδων και κωνοφόρων δέντρων. Αποτέλεσμα ένα εξαιρετικής ποιότητας μέλι.

Μέλι Καστανιάς
Ένα από τα πιο πλούσια μέλια, σκουρόχρωμο με πικρόγλυκη εύγευση. Ιδιαίτερο μέλι με ιχνοστοιχεία όπως κάλιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, βάριο καθώς και σε φρουκτόζη και τανίνες λόγω του δέντρου της καστανιάς. Η ιδανική επίλογή για γκουρμέ γευστικές απολαύσεις.

Ανθόμελο
Ένα φυσικό μέλι με ήπια γεύση και ευχάριστο άρωμα από τα πιο πλούσια ανθοφόρα δάση της Μακεδονίας παράγουμε αυτό το εξαιρετικής ποιότητας μέλι. Απαλό, ελαφρύ, ανοιχτόχρωμο, μεγάλης θρεπτικής αξίας, για τους λάτρεις της ελαφριάς γεύσης και αρωμάτων άνθεων.

Μέλι Ερείκης ή Σουσούρα
Ένα πολύ θρεπτικό είδος μελιού, που είναι ιδιαίτερα τονωτικό για τον ανθρώπινο οργανισμό. H ανοιξιάτικη και η φθινοπωρινή ερείκη (ή σουσούρα) διακρίνεται για τη δυνατή γεύση του, το χαρακτηριστικό λεπτό άρωμα και το κοκκινωπό χρώμα. Το ανοιξιάτικο ερεικόμελο, συγκριτικά με το φθινοπωρινό, είναι πιο ανοιχτόχρωμο και έχει διαφορετική γεύση.